Спряха контрабанда на лични предпазни средства и дрехи и обувки

...
Спряха контрабанда на лични предпазни средства и дрехи и обувки
Коментари Харесай

Спряха контрабанда на ментета и лични предпазни средства на МП Капитан Андреево

Спряха контрабанда на персонални защитни средства и облекла и обувки менте на Министерство на правосъдието "Капитан Андреево ", оповестяват от Агенция "Митници ".

При три инспекции на товарни коли са арестувани общо 470 940 шлемове, маски от плат и ръкавици, както и близо 50 000 облекла, спортни обувки, дамски чанти и ключодържатели със подозрения, че са създадени в нарушаване на права върху интелектуалната благосъстоятелност.

При два от случаите на 7 и 8 май от Турция пристигнали товарни коли с румънска и българска регистрация.

Единият камион превозвал групажна стока за Румъния. При инспекцията е открито, че в товарното помещение са укрити 940 защитни шлема, а измежду заявената стока митническите чиновници откриват 8400 мъжки и дамски тениски, блузи и панталони с логото на предпазени марки и 1290 ключодържатели с логото на известни марки коли.

Опит за контрабанда на хладилен газ е предотвратен на "Капитан Андреево "

Другият камион превозвал стока за Унгария. При инспекция на 250 колета са открити 40 000 облекла, спортни обувки и дамски чанти със знаци на известни марки. В 22 от колетите са открити 420 000 защитни защитни ръкавици за еднократна приложимост, които липсвали в описаните в документите артикули.

На 11 май митническите чиновници ревизирали и товарен автомобил с непозната регистрация, ръководен от турски водач, който дал постоянни документи за транспортираната стока за Германия, измежду която било открито, че има недекларирани 50 000 защитни маски от плат.

Контрабандната стока е арестувана, а на водачите са формирани актове по Закона за митниците.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР