Спряха 2 пъти за ден дрогиран столичанин в Монтанско, намериха

...
Спряха 2 пъти за ден дрогиран столичанин в Монтанско, намериха
Коментари Харесай

Лош късмет! Спряха 2 пъти за ден дрогиран столичанин в Монтанско, намериха метадон и марихуана колата му

Спряха 2 пъти за ден дрогиран столичанин в Монтанско, откриха доста опиати в колата му, научи BulNews.
Случката е от 28 октомври. Около 12.45 часа до завода за минерална вода на ул. " Петроханска " чиновници на районното ръководство в Берковица спрели за инспекция лек автомобил " Пежо 206 " със софийска регистрация. Колата била ръководена от 24-годишен столичанин.
При осъществената инспекция 27-годишен пасажер от Вълчедръм слязъл от возилото и изхвърлил полиетиленов плик, съдържащ други 3 плика. В 2 от тях са открити 12.75 грама жълто прахообразно вещество, а в 3-ия – 53.04 грама марихуана.
От лекия автомобил са конфискувани полиетиленов плик, съдържащ жълто прахообразно вещество, електронна везна с останки върху нея от жълто прахообразно вещество и угарка от саморъчно свита цигара, които реагирали при полеви тест на метадон, барбитурат/кетамин. Водачът и пасажерът не са арестувани в районното ръководство на Берковица заради здравословни аргументи.
Същия ден към 14.21 часа 24-годишният лидер на лек автомобил " Пежо 206 " още веднъж е спрян за полицейска инспекция на ул. „ Петроханска “№2 в село Бързия. Проба с дръг тест отчела, че ръководи колата под въздействието на амфетамин. На нарушителя е формиран акт по Закона за придвижване по пътищата.
По случаите са формирани досъдебни производства по член 354а, алинея 3, алинея 1 и по член 343 б, алинея 3 от Наказателен кодекс. 

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР