Спряганият за сигурно ново попълнение на Лудогорец Алекс Виго може

...
Спряганият за сигурно ново попълнение на Лудогорец Алекс Виго може
Коментари Харесай

Цървена звезда надцаква Лудогрец за аржентински защитник

Спряганият за несъмнено ново попълнение на Лудогорец Алекс Виго може да се озове в различен клуб от Югоизточна Европа. Българският първенец беше главен кандидат за подписа на бранителя на Ривър Плейт, само че към този момент има нов претендент в лицето на сръбския гранд Цървена звезда.

Според информациите в Аржентина, " орлите " трябваше да платят към 1,8 млн. $ за 50% от правата на Виго, само че " звездашите " са отправили по-добра оферта и все още наподобяват по-близо до привличането му, твърди Tyc Sport.
 Лудогорец уреди заместника на Сисиньо, заплаща съвсем два милиона $ Лудогорец уреди заместника на Сисиньо, заплаща съвсем два милиона $
Цървена звезда предлага да притегли бранителя чартърен за интервал от 12 месеца, след което ще има опцията да го откупи от Ривър Плейт за 2,8 млн. $.

23-годишният футболист не попада в проектите на треньора на " милионерите " Мартин Демикелис и сигурно ще напусне клуба през януари. За последно Алекс Виго игра като преотстъпен в Индепендиенте, само че преди няколко дни се сбогува с отбора и се смяташе, че ще облече екипа на Лудогорец.
 Спряган за сигурен нов в Лудогорец се сбогува с тима си в Аржентина Спряган за сигурен нов в Лудогорец се сбогува с тима си в Аржентина
Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР