Спряганият за някои от водещите клубове Масимилано Алегри не изглежда

...
Спряганият за някои от водещите клубове Масимилано Алегри не изглежда
Коментари Харесай

Изборът на Алегри зависи от представянето на някои клубове в ШЛ

Спряганият за някои от водещите клубове Масимилано Алегри не наподобява подготвен незабавно да стартира работа. Неговият сътрудник Джовани Бранкини изясни, че по-скоро той изчаква края на сезона. В момента италианският експерт си почива, откакто в края на предходния шампионат напусна Ювентус. Името на Алегри се свързваше с тимове като Манчестър Юнайтед, Наполи, Пари Сен Жермен, Байерн (Мюнхен), Челси, Барселона, Реал Мадрид и така нататък

“Не мисля, че той скоро ще се завърне - съобщи мениджърът му пред Radio Anch’io Sport. - Макс ми показа, че ходел по-често на уроци по британски език, само че не съм изцяло уверен в това. Като оставим шегата настрани, той се любува на тази свободна година. Понякога е нужно да спреш, с цел да погледнеш нещата от друг ъгъл. Но съм сигурен, че от новия сезон Алегри ще се радва да се завърне в специалността.”

Бранкини беше запитан дали клиентът му е по-склонен да стартира работа в Италия, или в чужбина. “Трудно е да се допусна, тъй като доста зависи от това по какъв начин някои клубове ще се оправят в Шампионската лига. Няма смисъл сега да вършим догадки”, изясни сътрудникът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР