Спряганият за новата голяма надежда на британския бокс Джош Кели

...
Спряганият за новата голяма надежда на британския бокс Джош Кели
Коментари Харесай

Още радост за местните фенове на галавечерта в Кардиф

Спряганият за новата огромна вяра на английския бокс Джош Кели завоюва вакантната интернационална купа в полусредна категория на Световната боксова асоциация, откакто съкруши безапелационно по точки (98-92, 98-92, 99-91) някогашния международен първенец в лека-полусредна категория Карлос Молина. Така англичанинът оправда упованията и статута си на любимец, с цел да реализира шестата си победа на професионалния кръг (0 загуби, 4 КО) и да подгрее чудесно почитателите за гвоздея на галавечерта в Кардиф - Антъни Джошуа против Джоузеф Паркър.

Молина бе по-опитният от двамата бойци, само че записа трето следващо проваляне и към този момент има 9 загуби, както и 28 победи и 2 равенства (8 КО). Кели е съотборник на Антъни Джошуа в промоутърската компания на Еди Хърн “Мачрум”.

@JOSHPBK gets the decision over Molina 98-92, 98-92, 99-91 to lift his first professional title! #AndTheNew #PBK #KellyMolina #JoshuaParker pic.twitter.com/XvKVxoSmd6
— Matchroom Boxing (@MatchroomBoxing) March 31, 2018
Кели изглеждаше по-добрият от двамата на кръга през цялото време до края и не бе изненадващо, че съдиите присъдиха безапелационно в негова изгода. Той не доминираше тотално само в рундове пети и шести, само че като се изключи тях, бе по-енергичният и по-дейният. Освен с положителни попадения, той се понрави и с неспирното си придвижване до последната секунда на борбата, като също по този начин движеше чудесно и горната си част на тялото и по този метод предизвикваше Молина да “удря въздуха”.

В последна сметка английската аудитория на стадион " Мунисипалити " в Кардиф не видя нокаут, само че остана удовлетворена от успеха на локалния воин.

Специалните оферти на Betfair за мача ДЖОШУА - ПАРКЪР - ВИЖТЕ ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР