Спряганият за нов собственик на Драган Шолак опроверга информациите, че

...
Спряганият за нов собственик на Драган Шолак опроверга информациите, че
Коментари Харесай

Драган Шолак: „Няма сделка за Левски“

Спряганият за нов притежател на Драган Шолак опроверга информациите, че е купил клуба. Преди дни вестниците „ 24 часа “ и „ Капитал “ оповестиха, че сърбинът е договорил акциите с Наско Сираков.

„ Във връзка с появили се изявления в българските медии, в които се твърди, че договорката за собствеността на футболен клуб „ Левски “ към този момент е завършила и акциите са трансферирани на мен и/или мои компании, бих желал да заявя, че тази информация не дава отговор на истината “, е позицията на Драган Шолак.

„ Използвам случая да насочва молба към медиите да се придържат към публична информация по тематиката и да не се доверяват на непроверени обстоятелства и клюки, защото сходни спекулации могат да застрашат договарянията и да понижат възможностите за сполучливо завършване на евентуална договорка “, споделя още той.

Неговата компания направи одит на Левски, само че няма публични информация за резултатите. Според общото заседание на клуба сините имат 30 млн. лева задължения. От тях 11 млн. са към Национална агенция за приходите.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР