Спряганият през лятото за продажба Пауло Дибала в крайна сметка

...
Спряганият през лятото за продажба Пауло Дибала в крайна сметка
Коментари Харесай

Дибала: Не ми беше лесно цяло лято да слушам къде ще ходя

Спряганият през лятото за продажба Пауло Дибала в последна сметка остана в Ювентус и към този момент оправдава решението на клуба. В неделя аржентинецът осъществя единия от головете за успеха с 2:1 над Интер в Серия “А”.
“Изминалото лято не беше елементарно за мен - регистрира нападателят пред Corriere della Sera. - Не е най-приятното нещо да чуваш по какъв начин името ти бива обвързвано с всеки клуб и всеки град, където обаче самият ти не искаш да вървиш. Но това е футболът. Още преди отварянето на пазара бях споделил, че желая да остана тук. Мисля, че по-важно беше да приказвам на терена, без значение че до последния ден никой не знаеше какво ще се случи. Исках да остана и да продължа кариерата си в Юве. Смятам, че към момента мога да оказа помощ с доста и против Интер демонстрирах една дребна част от това. Усещам по какъв начин от раменете ми падна товар и към този момент съм доста спокоен. Бях уверен, че при Маурицио Сари ще стартира да се развличам, да играя и да извинявам цената си.”

“Начинът на игра при Сари и Масимилиано Алегри е друг и това се вижда. При Сари играем малко повече с топката и по-атакуващо като цяло”, сподели още Дибала.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР