Спряганата за любовница на Деян Донков млада актриса Елена Петрова

...
Спряганата за любовница на Деян Донков млада актриса Елена Петрова
Коментари Харесай

Деян Донков набута младата си любовница в хитов бг сериал

Спряганата за държанка на Деян Донков млада актриса Елена Петрова изплува в „ Откраднат живот ”. Съблазнителната брюнетка получи роля на жена – жертва на обезчестяване. Говори се, че персонално звездата на Народния спектакъл е ходатайствал да я вземат в актьорския състав.

Динката не взе участие в „ Откраднат живот ”, само че неотдавна го поканиха в различен план на продуцента Евтим Милошев – сериал за деца, който се снима за Българска национална телевизия. Актьорът бил доста непосредствен с хората на Милошев и решил да употребява въздействието си, с цел да откри работа за младата колежка, за която се приказва, че известно време е топлила леглото му, до момента в който формалната половинка Радина Кърджилова е била заета с грижи по дребния им наследник Христо. Момичето е приключило актьорско майсторство единствено преди година. Една от дребното функции, които получило, обаче му отворила вратите към леглото на Донков. Става въпрос за малко появяване в хитовия театър „ Калигура ”на Народния спектакъл.



Премиерата беше предходната есен, а по време на подготовките огромната звезда забелязал хубавата Елена. Известно време двамата се срещали в гримьорните, след това Радина дочула клюката, че мъжът ѝ има нова муза, и поставила завършек на всичко с голям скандал, написа " Уикенд ".

Междувременно Елена търсела работа къде ли не, само че нещата все не ѝ се получавали. Динката обаче като същински джентълмен си предложил услугите поради положителното остаряло другарство. Той обърнал внимание на Милошев, че момичето е кадърно и заслужава късмет. Малко по-късно пристигнал задължението в „ Откраднат живот ”. Елена се появи неотдавна в сериала като жертва на обезчестяване. Героинята ѝ оказва помощ на екранната лекар Огнянова – също изнасилена, да се оправи с психологичната си контузия.

Елена е близка освен с Деян Донков, само че и с една от младите звезди на „ Откраднат живот ” – актрисата Ирина Митева, станала известна с ролята на Ина Фотева. Двете са били състудентки в класа на проф. Пламен Марков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР