"Спри! Просто спри.”. Това е текстът на цялата статия, която

...
"Спри! Просто спри.”. Това е текстът на цялата статия, която
Коментари Харесай

„Ню Йорк пост” изригна срещу туитовете на Тръмп: Спри! Просто спри!

"Спри! Просто стой.”. Това е текстът на цялата публикация, която американският вестник "Ню Йорк пост” посвети на навика на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп постоянно да изрича мнението си в "Туитър”, освен това – в множеството случай по меко казано, полемичен метод.

Конкретната реакция на изданието е към няколко туита на Тръмп, в които той се подиграва на телевизионни водещи, като споделя Мика Бжежински " има невисок коефициент на просветеност ", а Джо Скарбъро " е психо”.

После президентът насочва и други скандални персонални нападки към типа на Бжежински, която по думите му "кървяла тежко след фейслифтинг”.

Активността на Тръмп, който употребява както персоналния си акаунт в обществената мрежа, по този начин и формалния – на президента на Съединени американски щати, постоянно е обвързвана със кавги.

Simple and straight to the point in today`s @nypost... pic.twitter.com/IcZd7Cp9RC
— Maggie Coughlan (@MaggieCoughlan) 30 юни 2017 година
Според скорошно проучване на "Фокс нюз” – канал от медийната империя на Рупърт Мърдок, подкрепящ позициите на републиканците, какъвто е и самият Тръмп, прекомерната интензивност американския президент в "Туитър” е нездравословна за работата му.

I heard poorly rated @Morning_Joe speaks badly of me (don`t watch anymore). Then how come low I.Q. Crazy Mika, along with Psycho Joe, came..
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 29 юни 2017 година
...to Mar-a-Lago 3 nights in a row around New Year`s Eve, and insisted on joining me. She was bleeding badly from a face-lift. I said no!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 29 юни 2017 година
"Ню Йорк пост” също е благосъстоятелност на Мърдок.

Според анкетата на "Фокс” 71% от американците считат, че туитовете на Тръмп вредят на активността му, а единствено 17% са на мнение, че те са потребни. Едва 13% пък декларират, че утвърждават навика му постоянно да разгласява туитове, а 46% изричат отрицание към него. 39% считат, че той би трябвало да бъде по-внимателен, когато се изявява в обществените медии.

Макар мнозина наблюдаващи, а и политически лица – освен това от двете страни на американския набор, да са на мнение, че туитовете на Тръмп не са уместни и "са под достойнството” на един президент, от канцеларията на Тръмп обявиха, че той единствено "отвръща на огъня с огън” и няма да се остави да бъде "тормозен от демократичните медии”.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР