Спри го тоя плейбек, бе, серсемино! Искам да пея на

...
Спри го тоя плейбек, бе, серсемино! Искам да пея на
Коментари Харесай

Софка крещи на озвучителя си: Спри го тоя плейбек, бе, серсемино!

„ Спри го тоя плейбек, бе, серсемино! Искам да пея на хората онлайн, поради това са пристигнали, а не да си разтварям устата! 10 минути ти давам знаци, само че ти не загряваш ”! Така се изцепила Софи Маринова от сцената на заведение в Благоевград по време на едно от последните си участия, разкриха пред „ Уикенд ” ошашавени участвали.

Ромската певица излязла в клуба след среднощ, като стартирала с дуетно парче, което няма по какъв начин да е онлайн поради неналичието й на театрален сътрудник. За неин смут, озвучителят й траял с плейбека. Въпреки усърдните знаци и ръкомахане към индивида зад пулта, той по този начин и не се усетил, че би трябвало да спре записа и да остави ромката да пусне мощния си глас. След 3-4 изкарани песни, в които единствено си отваряла устата, Софка се провикнала на микрофона и направила остра забележка на озвучителя си. Феновете на фолк певицата останали слисани от откровеността й, само че не се изненадали изключително, тъй като я познават като изключително прочувствена и директна. След като обществено бил нахокан, служителят й я послушал и Маринова траяла присъединяване си безусловно онлайн. След това раздала подписи и се снимала с всички искащи. Естествено, ромката разказала на почитателите си, че подчиненият й не я слуша и постоянно пуска плейбек, привикнал от нейни колежки, които единствено си отварят устата по участия.

42-годишната изпълнителка се появила в дискотеката без гаджето си Тодор Давидов - Гринго, който наскоро излезе от пандиза. Странно за всички, само че ревнивецът не е придружил звездата. И без него, етроплоската легенда се раздала на макс. Тя не спряла да извива глас, да кара хората да танцуват и да ръси бисери по микрофона. 

Пеенето на плейбек е тематика табу за ромската перла, която не си разрешава като останалите й колежки да си отваря бъбрив на микрофона. Припомняме, че през 2012 година изпълнителката участваше на „ Евровизия ” в Баку и даже и там се усъмниха, че нашенката мами и е пуснала запис. После разбрали, че това е същинския й глас – толкоз бил мощен, че никой не можел да го допусне.  „ Много хора мислят, че пея на запис, само че държа да е онлайн. Тези обвинявания в действителност ме вбесяват, тъй като работя доста, пея и развличам публиката, а озвучителят ще ми пуска плейбек “, коментирала откакто слязла от сцената смуглата певица. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР