Спретнаха ни номер, знаят ни слабите места. Това заяви председателят

...
Спретнаха ни номер, знаят ни слабите места. Това заяви председателят
Коментари Харесай

Председателят на туристическия съюз се оправдава за съмнителни документи с номер от голия бегач

Спретнаха ни номер, знаят ни слабите места. Това съобщи ръководителят на Българския туристически съюз (БТС) доктор Алексей Стоев, като разяснява абсурда с Кирил Радев, който на Нова година тича леко облечен до Черни връх с проект да влезе в чайната там, само че наемателите ѝ дълго време не го пускат, тъй като желаят да честват. След случая от БТС дадоха обещание да търсят други наематели, тъй като заслоните трябвало да работят непрестанно.
Всъщност има разминаване с терминологията – Стоев твърди, че до момента в който бил ръководител, подписвал контракти единствено " за подслон ". Има контракт от 2017 година, където обаче е записан терминът " чайна " и той му беше показан. Допуснал съм неточност, какво да направя, оправда се Стоев пред Генка Шикерова от Нова телевизия. А в правилника на БТС като обект при сключване на контракти написа единствено " хижа ".
По въпроса с дограмата на чайната на Черни връх Стоев още веднъж употребява думата " неточност " – този път с документите и се оправда, че в случай че от Столична община били споделили, нямало да има такава неточност.
Прокуратурата към този момент ревизира разходването на средства от БТС – поради съмнение, че има документирани поправки, които на процедура не са се случили.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР