Спрете ограбването на българите, намалете цената на бензина и нафтата!.

...
Спрете ограбването на българите, намалете цената на бензина и нафтата!.
Коментари Харесай

ВМРО на протест пред „Лукойл“: Спрете ограбването на българите

" Спрете ограбването на българите, намалете цената на бензина и нафтата! ". С тези апели тримата съпредседатели на Вътрешна македонска революционна организация – Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди, заградиха основния вход на централния офис на Лукойл. Заедно със симпатизанти войводите настояха управлението на компанията да приключи доставката на съветски петрол през швейцарски снабдител, а да прави това директно, с което ще отпадне оскъпяването с 30 $ на барел.



Искрен Веселинов съобщи пред протестиращите, че „ държавното управление на Кирил и Асен е най-големия фен на монополите. Вкараха освен медиатори, освен „ Лукойл “, само че отхвърлиха да обложат свръхпечалбите на енергийните сдружения. Ако имаше държавно управление на енергийната мафия, то това е държавното управление на Кирил Петков “. Няма да се спрем до момента в който „ Лукойл “ не си получи заслуженото. Управлението на „ Промяната “ с тези 25 ст. с които ни „ ощастливиха “ – та те даже не компенсират ДДС-то. Такова плячкосване на българския народ през енергетиката не е имало до момента. Държавата покровителства този монопол от години, добави той.



Ангел Джамбазки от своя страна подсети, че Вътрешна македонска революционна организация поредно води борба против монополите. Ние протестираме пред „ Лукойл “, тъй като това е компания, която е сваляла държавни управления и е редяла кабинети, която дефинира политиката на България и продължава да го прави, съобщи той. Според него действителната картина по какъв начин живее българинът се вижда не по тв приемника, а в бакалията и на бензиностанцията. Настояваме служебното държавно управление да поправи грешката и корупционната процедура на предходното ръководство. Битката ще е дълга, тъй като тези монополи няма елементарно да се откажат да взимат по лев за всеки един литър. Мафията е тук зад тила ни и беше в Министерски съвет, би трябвало да се постави край, прикани Джамбазки.



Съпредседателят Александър Сиди е безапелационен, че „ политическите еднодневки лъжат, че се борят с корупцията, а само се грижат да изпълнят своята касичка “. Месеци ни лъгаха че сме спрели да купуваме съветски газ, само че в действителност продължихме да го купуваме – само че през медиатори с 30% по-скъпо, натърти той.

Имаме цивилизационен избор на изборите на 2 октомври. Трябва да вдигнем въстание, с цел да си върнем страната от тези, които желаят да преосмислим нашите положителни връзки с Русия. Да си върнем страната от тези, които вървят на закуска в американското посолство да редят кабинети. От тези, които разрешават Ердоган да се меси във вътрешната ни политика. Да си върнем страната на нас, българите. Явяваме се на тези избори с ясното схващане че водим зад нас хора, които милеят за България. Ние друга татковина нямаме, не можем да отидем в Канада. Не желаеме да се отчитаме пред непознати посланици, а страната ни да се движи по закона български, както е споделил Апостола, сподели още Сиди.

Протестиращите пред постройката на „ Лукойл “ в София скандираха „ Мафи я “ „ Долу Комитет за Държавна сигурност (на СССР) “ и носеха плакати „ 1 лев кражба от всеки литър “, „ Левче за Путин от всеки литър “, „ Спекула на гърба на българите – това е кражба “, „ Евтини горива “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР