Спрете да наливате пари в НПО, които само маргинализират този

...
Спрете да наливате пари в НПО, които само маргинализират този
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки в ЕП: Колеги, антициганизъм в Европа няма!

Спрете да наливате пари в Неправителствени организации, които единствено маргинализират този етнос. Нито расизъм, нито антициганизъм съществуват на Стария континент и това би трябвало да стане ясно на всички, изключително на така наречен зелени (либерали). За нас в България е значимо всеки да съблюдава законите на страната и да се преценява с моралните полезности, които българското общество проповядва. Всичко друго е недодялан, незаконен популизъм, безапелационен е българският представител в Екологичен потенциал и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки  Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ Вътрешна македонска революционна организация –.

Повод за неговата реакция е съвещание на Комисията по цивилен свободи, правораздаване и вътрешни работи на Екологичен потенциал от предишния четвъртък, на която беше разискван проектодоклад по отношение на използването на националните тактики за интеграцията на ромите и съществуващата рамка на Европейски Съюз за битка с отрицателното отношение към хората от ромски генезис, направен от Ромео Франц (Зелените/ЕСА, Германия).

Ангел Джамбазки сподели българските роми, изнасилили брутално момиче в Германия

В своя отчет представителят на Зелените/ЕСА в Екологичен потенциал приканва тактиката за интеграция на хората от ромски генезис след 2020 година да включва правно обвързващи цели за страните членки, както и механизъм за мониторинг на ниво Европейски Съюз, с цел да се избегне злоупотребата с финансови средства и да се следи систематичната дискриминация.

Българският представител в Екологичен потенциал и член на групата на Европейските консерватори и реформисти Ангел Джамбазки  Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ Вътрешна македонска революционна организация – внесе оферти за промени на оферти отчет.

Според препоръчаните промени резолюцията на Екологичен потенциал би трябвало ясно да декларира, че хората с цигански генезис живеят в маргинални и доста неприятни социално-икономически условия в Европа по собствен избор. С отхвърли им да съблюдават наредбите на страните членки те саботират опитите да бъдат изцяло интегрирани в техните общества.

Джамбазки разяснява митинга във "Факултета " и изиска повече независимост за съзнателните жители

Джамбазки не е склонен и с изказванието на докладчика, че непрекъснат и систематичен антициганизъм продължава да съществува на всички нива на европейското общество и че той се демонстрира всекидневно.

Заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация изрично отхвърля концепцията на своя немски сътрудник Франц за създаването на Директива за равните благоприятни условия и приобщаването на хората с ромски генезис – законодателен акт със наложителен темперамент за Европейския съюз и неговите страни членки. Според него Европейска комисия би трябвало да организира съвещания преди да взима решения за създаване на спомагателни политики за тъждество и приобщаване на хората в Европа, поставяйки битката против бедността на напред във времето.

Съгласно препоръчаните от българския показал промени, обезпечаването на уместно финансиране за използването на националните тактики за приобщаване за хората с ромски генезис след 2020 година от локалните, районните и националните бюджети на страните членки не би трябвало да им бъде вменявано като обвързване. Освен това страните членки би трябвало да подсигуряват, че разпределените средства по такива и сходни стратегии се изразходват вярно и не се употребяват непозволено от НПО-та, подкрепящи правата на хората от ромски генезис, каквато е порочната процедура досега.

Вътрешна македонска революционна организация: Прокуратурата да ревизира всички НПО-та, които маргинализират ромите през последните 30 години

Джамбазки още смята, че би трябвало да бъде отстранен текстът, с който се приканва страните членки публично да признаят антициганизма като съответна форма на расизъм против хората с ромски генезис и да развият и приложат съответни и ефикасни превантивни и корективни ограничения против него на всички нива.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР