Справянето с COVID кризата, енергийните помощи и Планът за възстановяване

...
Справянето с COVID кризата, енергийните помощи и Планът за възстановяване
Коментари Харесай

Лена Бориславова: За 100 дни не можем да построим пет моста

Справянето с Коронавирус рецесията, енергийните помощи и Планът за възобновяване били триумфите на кабинета „ Петков “, с които се похвали началникът на пресслужбата на Министерския съвет Лена Бориславова пред БТВ.

Тя дефинира като най-голямо предизвикателство пред кабинета връзката с хората и най-много това по какъв начин да обяснят смяната.

„ Промяната се усеща с дребни стъпки. За 100 дни не можем да построим 5 моста. Само проектирането лишава 2 години. “, разяснява тя.

Бориславова разяснява обединението, като дефинира връзката, като най-голямото предизвикателство. Тя го изяснява с това, че са разнообразни, непознати обединения и хора и нямало по какъв начин от първия ден на приказват общ език.

Началника на кабинета „ Петков “ дефинира като недостиг на ръководството като коалиция желанието да се бориш за дадена идея. Според нея е по-важна идеята от стабилността:

„ Много по-важно е да се бориш за идеята, а не да държиш непременно да има политическа непоклатимост “, съобщи Бориславова.

Тя разяснява и тематиката Българска народна банка и претендента на Има Такъв Народ за шеф на финансовата институция Любомир Каримански. Бориславова акцентира, че имало разлика сред поста гуверньор на Българска народна банка спрямо бюджетна комисия. С думите си обаче, не желала да обиди Каримански или да прави внушения, че той би работил „ на мрачно “ в Българска народна банка. Все отново тя съобщи, че „ Продължаваме промята “ били удовлетворени от него и метода, по който водел Бюджетната комисия в Народното събрание.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР