Справихме се с предизвикателството бизнес по необичаен начин, заяви Яспер

...
Справихме се с предизвикателството бизнес по необичаен начин, заяви Яспер
Коментари Харесай

ИТ дистрибутор с бизнес и у нас прави 2,6 млрд. евро годишно


Справихме се с предизвикването „ бизнес по необикновен метод ”, съобщи Яспер Троле
(снимка: Exclusive Networks)

Приходите на световния профилиран ИТ дистрибутор Exclusive Networks, който неотдавна закупи Veracomp с офисa им в България, нарастват до 2,6 милиарда евро на годишна база, оповестиха на онлайн конференция представители на компанията.

Exclusive Networks поддържа 8% органически растеж на продажбите и уголемява световното си покритие и експертизи с три стратегически придобивания. През годината компанията продължи дигитализацията на своите бек-офис интервенции и започва платформата X-OD (Exclusive Networks on Demand), която дава решения за ИТ инфраструктура от разнообразни производители и професионални услуги на абонаментен принцип.

„ Въпреки своята неустановеност и ограничавания, 2020 беше… година, в която показахме мощна резистентност, увереност и доста положителни резултати ”, разяснява Яспер Троле, основен изпълнителен шеф на Exclusive Networks, като акцентира, че компанията се е справила с предизвикването „ бизнес по необикновен метод ”.
още по тематиката
„ Несъмнено, нашият опит и специализацията в киберсигурността бе голям фактор за триумфите ни през този интервал, заради което този сегмент ще окаже огромно въздействие и върху бъдещата ни посока за развиване ”, добави Троле.

Услугите нарастват като дял в общите доходи на доста пазари, като Covid рестриктивните мерки трансформираха метода, по който се дават някои от услугите, регистрират от компанията. Акцентът върху бързо разрастващи се снабдители укрепва положителните резултати на Exclusive Networks.

През отчетния интервал компанията добави в портфолиото си 17 нови снабдители и разшири покритието на марките по света. Платформата X-OD, която дава опция да се употребяват ИТ решения „ като услуга ”, способства за бързия напредък в бизнеса на абонаментен принцип.

С придобиването на Veracomp, дистрибуторът откри наличие в 10 нови страни от Централна и Източна Европа. Компанията разшири наличието си в Хонконг и в вероятност следва разширение в североизточна Азия с придобиване на JJNET Хонконг.

Exclusive Networks разшири и експертизата си в облачните услуги, DevSecOps и контейнеризирането посредством придобиване на Nuaware. През септември м.г. компанията разгласи назначението на Яспер Троле на поста основен изпълнителен шеф.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР