Справедливо е ГЕРБ да предложи правителство, защото му е гласувано

...
Справедливо е ГЕРБ да предложи правителство, защото му е гласувано
Коментари Харесай

Предложеният за министър на енергетиката Жечо Станков: Благодаря на премиера за доверието, дано има диалог

Справедливо е ГЕРБ да предложи държавно управление, тъй като му е гласувано доверие, тъй като всеки четвърти, който е отишъл до изборната урна, е дал своя вот доверие на обединението ГЕРБ-СДС. Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия номинираният за министър на стопанската система от ГЕРБ-СДС Жечо Станков. Надяваме се на градивен разговор в интерес на жителите, сподели още той.

" Никога не съм претендирал за избрани постове, а по-скоро знам какво бих направил, в случай че ми бъде гласувано това доверие. Номинацията за мен персонално е оценка за свършената работа през годините като зам.-министър в Министерството на енергетиката и благодаря както на премиера в оставка Борисов и на всички, които ми дадоха късмет да бъда част от този проектокабинет ", съобщи Станков.

Планът за резистентност и възобновяване е нещото, върху което се концентрира политическото говорене като " про " и " контра " неговото внасяне, а никой не приказва всъщност, разяснява още Станков.

" Тука са значими три съществени насоки, по които работихме през последните 9 месеца с сътрудниците от другите министерства и които дават ясна вероятност. Единствено обединението ГЕРБ-СДС се ангажира с ограничения, свързани с енергийна успеваемост към жителите, тъй като това е дълготрайната мярка, с която ще повишим качеството им на живот. Ще понижим сметките им за електрическа енергия и ще удължим живота на постройките с продължение на програмата за саниране. И то с ясни стъпки заслужено, освен за многофамилните жилищни здания, а и за еднофамилните. Бизнесът също ще има достъп до ограничения за саниране ", посочи Станков.

Той отхвърли да има незабавни промени в енергийните сдружения. В което имаше обвинявания от страна на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Всичко е разследване на процедура, изясни Станков. Засега той отхвърли да са получили отвод за поддръжка за номинирания кабинет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР