SportsIllustrated винаги се стараят да показват на хората, че женското

...
SportsIllustrated винаги се стараят да показват на хората, че женското
Коментари Харесай

Когато си на 52 и се чувстваш по-красива от всякога

SportsIllustrated постоянно се стараят да демонстрират на хората, че женското тяло е красиво - без значение от формата или цвета на кожата му.

Поредното доказателство за това изказване е включването на  Падма Лакшми в изданието за 2023 година 52-годишната Лакшми стартира кариерата си като модел и актриса, като е най-добре позната като водещ на кулинарното предаване Top Chef. Тя също по този начин има зад тила си написани няколко кулинарни книги.

Наскоро в предаването на Джими Кимъл даже разкри, че по време на фотосите на Top Chef е поемала по 9000 калории дневно. Всичко това от опитването на ястията на участниците в ранните стадии на предаването, когато те са по-голям брой.

Сега обаче Падма Лакшми влиза в ново за нея занятие - това на модел за Sports Illustrated Swimsuit. Фотосесията е снимана от фотографа Ю Тсай в Доминика, като с нея водещата желае да покаже на дамите, че не трябва да се срамят от телата си.

Тя знае, че тялото ѝ не е съвършено, само че все пак се усеща красива. " Бедрата ми може и да са били по-слаби и гърдите ми по-стегнати в по-ранни стадии от живота ми, само че до момента не съм се чувствала по-добре за себе си. "

Доказателство за това, че Лакшми харесва освен живота, само че и тялото си е изказванието ѝ, че и за всички пари на света не би се върнала обратно във времето и да е още веднъж на 20. 

Пред Sports Illustrated Swimsuit водещата приказва също за това по какъв начин се пробва да възпитава 13-годишната си щерка Кришна.  " Не желая тя да се концентрира толкоз доста върху това по какъв начин наподобява ", споделя тя като добавя, че външният тип е единствено една дребна част от всеки човек.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР