Sports Illustrated има пореден новобранец, който влиза в редиците им

...
Sports Illustrated има пореден новобранец, който влиза в редиците им
Коментари Харесай

Когато съобщиш, че ще ставаш майка по много секси начин

Sports Illustrated има следващ новобранец, който влиза в редиците им за специфичното им издание Swimsuit за 2023 година А като се изключи че е ужасно секси, има и с какво да се похвали.

Моделът Никол Уилямс направи изненадващо разобличаване, че чака бебе, и то по много атрактивен метод - до момента в който се разхожда по подиума по време на стилното събитие Miami Swim Week.

34-годишната звезда от WAGS, която е омъжена за играча от НФЛ Лари Инглиш, сподели наедрялото си коремче, до момента в който дефилираше в черен бански костюм от две елементи по време на стилното шоу на Sports Illustrated.

Уилямс смъкна халата в края на стилния подиум, с цел да покаже на всички, че ще става майка, като в това време брачният партньор ѝ Лари Инглиш се причисли към нея на подиума и я целуна по корема.

" Така че... това се случи ", написа тя в стори в Instagram, показващо момента, в който разкрива, че е бременна. Малко по-късно моделът пусна и няколко страхотни фотоси от бременната фотосесия, в която театралничи по долни дрехи в компанията на брачна половинка си.

Никол Уилямс Инглиш стана известна зад океана с присъединяване в телевизионното риалити за футболни съпруги - WAGS. Уилямс от години се изявява и като модел и инфлуенсър. Има над два милиона почитатели в Instagram, а преди време я видяхме да популяризира марката на Клои Крадашиян Good American и да показва по много секси метод част от сбирката долни дрехи на Savage Fenty - марката на Риана, напомнят от Page Six.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР