Спортното училище Стефан Караджа в Хасково посрещна с духова музика

...
Спортното училище Стефан Караджа в Хасково посрещна с духова музика
Коментари Харесай

Спортното посрещна с духова музика своя европейски шампион

Спортното учебно заведение " Стефан Караджа " в Хасково посрещна с духова музика своя европейски първенец по бокс Емирджан Мехмед - Галантния. Освен първенецът почести и награди от учебното заведение получиха и европейската вицешампионка по повдигане на тежести Мария-Магдалена Кирева и шескратната шампионка на България и чудесно показала се също на европейско състезание боркиня Меган Панчева.

Директорът на Спортното Силвия Тенчева сподели, че за нея и за колектива от учители и треньори е чест да посрешнат тези спортисти, които са издигнали престижа на учебното заведение си, градът си и страната си. С доста труд и неизменност и грижливост в образователния развой те са стигнали до тези огромни триумфи и са жив образец за своите съученици и съграждани, сподели още Тенчева.

Мехмед получи думата да каже няколко думи за триумфа си, само че боксьорът избира да приказва с ръкавиците на кръга и сподели, че си е глътнал граматиката освен това тържествено посрещане. Отсрами го треньорът му Пенко Хаджиангелов, който сподели, че Емирджан е образец за всички в залата с пословичното си усърдие и разпределяне в тренировките. Постоянството и огромната себедисциплина са другите основи за триумфа на Галантния, съгласно старшията му.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР