Спортното ръководство на Милан в лицето на Паоло Малдини и

...
Спортното ръководство на Милан в лицето на Паоло Малдини и
Коментари Харесай

Малдини приготви 62 милиона за дуо от Брюж

Спортното управление на Милан в лицето на Паоло Малдини и Фредерик Масара сега е в позиция на изчакване към промяната на собствеността в гранда и продължаването на техните контракти. Съвсем скоро обаче ръцете на двамата могат да бъдат „ развързани “ и те да работят с цялостен обсег.

Сред огромните цели на Малдини и Масара са офанзивното дуо на Брюж Ноа Ланг и Шарл де Кетелар. Скаутът на „ росонерите “ Ибрахим Ба неотдавна даже пътува до Белгия, с цел да следи нидерландеца и белгиеца в един от последните мачове на „ черно-сините “.

Mercato Milan: Origi c'è, poi Lang e il colpo De Ketelaere
— La Gazzetta dello Sport (@Gazzetta_it)
„ Гадзета дело Спорт “ написа, че Малдини е огромен почитател на Ланг и договарянията с сътрудника му към този момент са почнали. Цената на някогашния състезател на Аякс е 22 милиона евро, а някои източници настояват, че даже самият футболист се е съгласил на трансфер в червено-черната част на Милано.

Що се отнася до Де Кетелар, той е в радара на доста огромни клубове, а цената му е 40 милиона евро, което не наподобява „ задача невъзможна “ с оглед придобиването на миланския гранд от страна на RedBird.

Изданието добавя материала си, информирайки, че не е изключена и пакетна оферта за двамата атакуващи футболисти, с което да се решат доста от проблемите на първенеца на Италия в нападателен проект.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР