Спортното подразделение на Mercedes-Benz - Mercedes-AMG, разпространи информация за новите топ предложения

...
Спортното подразделение на Mercedes-Benz -
Mercedes-AMG, разпространи информация за
новите топ предложения
Коментари Харесай

Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ и CLA 45 4MATIC+ с 421 конски сили

Спортното поделение на Mercedes-Benz - Mercedes-AMG, популяризира информация за новите топ оферти в модификационните гами на компактните A- и CLA- Class.

Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ и CLA 45 4MATIC+ са оборудвани с новоразработен двулитров турбоагрегат, който се явява най-мощното четирицилиндрово предложение на марката. Двигателят се предлага в два мощностни разновидности, като даже по-слабият от тях предлага 387 конски сили, а вариантът S дава обещание оптималната мощност от 421 конски сили.

A 45 4MATIC+ и CLA 45 4MATIC+ са оборудвани също така с роботизирана 8-степенна AMG SPEEDSHIFT DCT-8G предавателна кутия и интелигентна система за задвижване на четирите колела AMG Performance 4MATIC+.

Компактните спортисти на Mercedes-Benz обещават забележителна динамичност на пътя, като S-версиите са в положение да предложат ускорение от 0 до 100 км/ч за 3.9 секунди (A 45 S 4MATIC+) и 4 секунди (CLA 45 S 4MATIC+), а по-маломощните такова от надлежно 4 и 4.1 секунди. Максималната скорост на движение на двата автомобила е електронно лимитирана на 250 км/ч, само че при поръчка на пакета AMG Driver‘s Package тя може да бъде увеличена до 270 км/ч.



Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР