Спортното подразделение на Mercedes-Benz- Mercedes-AMG, анонсира любопитно ново попълнение в портфолиото си,

...
Спортното подразделение на Mercedes-Benz-
Mercedes-AMG, анонсира любопитно ново
попълнение в портфолиото си,
Коментари Харесай

Багажник за тавана от Mercedes-AMG

Спортното поделение на Mercedes-Benz- Mercedes-AMG, анонсира любопитно ново попълнение в портфолиото си, което дава допълнителна независимост и улеснение за онези от потребителите, на които товарното пространство в никакъв случай не стига.

Новият багажник на Mercedes-AMG дава обещание не само добавена функционалност от 410 литра и товароносимост от 70 кг, само че е и с аеродинамично усъвършенстван дизайн, което е от главно значение при използването на подобен вид автомобилни аксесоари.

С усъвършенстван дизайн на челната и задната си част, включително и дифузьор, багажникът на Mercedes-AMG получава дори емблеми, както и типичната за класическите автомобилни артикули на марката акулска перка.

Новият багажник на Mercedes-AMG, който позволява отваряне и от двете страни, е разработен в два съществени модела- за модели със общоприет дизайн и за купета, като главните разлики са в стилистиката на дифузьора.

Новият артикул на Mercedes-AMG е с основни габарити 220/85/44 см, личното му тегло е 26 кг и е утвърден за приложимост със скорости на придвижване от до 130 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР