Спортно-техническото ръководство на ЦСКА - София е взело решение да

...
Спортно-техническото ръководство на ЦСКА - София е взело решение да
Коментари Харесай

ЦСКА - София търси отбори за двама младоци

Спортно-техническото управление на ЦСКА - София е взело решение да се раздели с един от най-перспективните артикули на школата си. Става въпрос за халфа Иван Баруенски, който през есента записа присъединяване единствено в три мача за клуба. Той бе върнат в отбора след мощен интервал чартърен в Ботев (Враца), само че Саша Илич е изразил мнение, че за него ще е по-добре още веднъж да отиде в различен клуб и да натрупа повече игрови минути, тъй като сега не може да се пребори с конкуренцията в състава.

Спортният шеф Филип Филипов към този момент е разговарял със свои близки в няколко родни клуба, с цел да им предложи младока. Сред тях са Берое, Локо (Пд), Хебър и Пирин. Идеята е въпреки всичко играчът да попадне в среда с по-висок професионализъм, с цел да може да разгърне капацитета си в по-голяма степен.

Освен на Баруенски от " Армията " търсят нов клуб, в който да пратят и нападателя Митко Митков. Роденият през 2000 година артикул на академията на Литекс бе преотстъпван последните сезони поредно в Литекс, Дунав и Берое, където бе и през есента. Треньорът на старозагорци Николай Киров обаче няма по какъв начин да обезпечи доста игрови минути на Митков. Очаква се с изключение на Калоян Кръстев, който също е чартърен от ЦСКА - София, под Аязмото скоро да дойде и различен, минал през " алените " нападател - Тонислав Йорданов от Арда.

" Мач Телеграф "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР