Спортно-техническото ръководство на ПФК Локомотив (Пловдив) получи покана от бразилския

...
Спортно-техническото ръководство на ПФК Локомотив (Пловдив) получи покана от бразилския
Коментари Харесай

Крузейро покани Локо Пд на нова среща

Спортно-техническото управление на ПФК Локомотив (Пловдив) получи покана от бразилския гранд Крузейро за нова среща по отношение на съдействие сред двата клуба. Tемите, които ще бъдат дискутирани, са възможна предсезонна подготовка на Локомотив в Бразилия, замяна на играчи, замяна на треньори, участия на интернационалните детско-юношески шампионати, оповестиха " смърфовете " на формалния си уебсайт.

Представители на спортно-техническото управление на Локомотив ще се срещнат в Бело Оризонте с новия мощен човек в Крузейро Жулиано Белети, като това най-вероятно ще се случи в идната пауза за националните тимове. Бившата звезда на Барселона и Челси преди няколко дни беше назначен за шеф в бразилския гранд, на който е младеж.

Крузейро (Бело Оризонте) е един от най-известните и титулувани бразилски тимове. Клубът е учреден на 2 януари 1921г. и играе домакинските си мачове на 60-хилядния стадион “Минейрао”.

Преди 2 години Христо Крушарски и някогашният асистент в щаба на Бруно Акрапович Желимир Теркеш посетиха Бразилия, базата на Крузейро и редица мачове (както на първия тим, по този начин и на децата и юношите).

Собственикът на Локомотив изгледа и онлайн финалът за Купата на Бразилия, приключил с успех на отбора от Бело Оризонте. Последва покана към тима на Крузейро до 17 години за присъединяване в интернационалния шампионат “Христо Бонев”, само че сбит график от мачове попречи на “кариоките” да посетят България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР