Спортно-техническият щаб на ЦСКА намери заместник на Кирил Десподов. ТОПСПОРТ

...
Спортно-техническият щаб на ЦСКА намери заместник на Кирил Десподов. ТОПСПОРТ
Коментари Харесай

ЦСКА намери заместник на Кирил Десподов, името му е добре познато

Спортно-техническият щаб на ЦСКА откри заместител на Кирил Десподов. ТОПСПОРТ към този момент Ви осведоми, че " армейците " договарят с Брентфорд за продажбата на своята най-голяма звезда, а трансферната сума ще бъде към 3 млн. евро.

 17-ият в Чемпиъншип извади 6 000 000 лв. за звездата на ЦСКА Кирил Десподов
17-ият в Чемпиъншип извади 6 000 000 лв. за звездата на ЦСКА Кирил Десподов

Брентфорд е изпратил оферта за звездата на " алените "

Евентуалната договорка с българския национал прави още веднъж настоящо името на колумбиеца Давид Асприля. Някогашната звезда на Литекс има всички шансове да се завърне в Първа лига, осведоми " Меридиан Мач ".

В момента 30-годишният колумбиец е благосъстоятелност на Ал Аин от ОАЕ. В клуба обаче нямат желание да разчитат на него и той е свободен да си търси нов тим. В последните два сезона Асприля е бил даван чартърен в саудитския Ал Фейха, за който е записал 29 мача и е осъществил 14 попадения.

Данило не за първи път е спряган за трансфер в ЦСКА. Привличането му обаче наподобява невероятно, в случай че съдим от негово изявление пред " Спортал " през декември, 2016 година, когато назовава сегашния началник при " алените " - Данаил Ганчев " огромен измамник ", допълвайки също по този начин, че в никакъв случай не би се върнал в българското състезание.

 Тиаго Родригес остава в ЦСКА, подписа нов контракт с
Тиаго Родригес остава в ЦСКА, подписа нов контракт с " алените "

Контрактът му е за период от три години
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР