Спортно-техническият щаб на Лудогорец получи добри новини в първия ден

...
Спортно-техническият щаб на Лудогорец получи добри новини в първия ден
Коментари Харесай

Лоша новина за Текпетей се превърна в добра такава за Лудогорец

Спортно-техническият щаб на Лудогорец получи положителни вести в първия ден на 2024 година. И те пристигнаха от Гана. Местната федерация разгласи състава, който ще взе участие в Купата на африканските народи. И в него не попада името на фланговия нападател на разградчани Бърнард Текпетей, написа " Тема Спорт ".

Крилото бе в разширения лист, само че в последна сметка не съумя да влезе в отбора. Това е добре за треньора на разградчани Георги Дерменджиев. Той ще има разполагаем аса за цялата подготовка и решителните пролетни борби. Календарът при възобновяване на акцията ще бъде доста претрупан. На 10 февруари орлите ще излязат против ФК ЦСКА 1948 в спор за Суперкупата. На 15 февруари пък е първият дуел от плейофите за 1/8-финалите в Лигата на конференциите против Сервет в Швейцария, а реваншът е седмица по-късно.

Най-вероятно на 18 февруари пък Лудогорец ще одобри краткотрайния водач в шампионата Черно море в мач от 20-ия кръг. Тимът се събира на подготовка на 5 януари в София, като по-късно ще има лагер в Турция. За там към този момент са уредени контроли с полския Ракув (27 януари) и чешките Теплице (30 януари) и Млада Болеслав (3 февруари).

Текпетей направи доста добра есен. В 17 срещи в Първа лига той вкара 6 попадения, разписа се един път в 2 срещи за купата, означи и 4 гола в 13 конфликта на континенталната сцена.
 Играч на Лудогорец също в проектите на Станимир Стоилов
Играч на Лудогорец също в проектите на Станимир Стоилов

Става въпрос за Доминик Янков
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР