Спортно-техническият щаб и футболистите на Спартак (Плевен) направиха жест към

...
Спортно-техническият щаб и футболистите на Спартак (Плевен) направиха жест към
Коментари Харесай

Треньорите и играчите на Спартак намалиха заплатите си наполовина

Спортно-техническият щаб и футболистите на Спартак (Плевен) направиха жест към клуба. След обширно разискване между тях са взели решение да понижат заплатите си фрапантно. С реализирането на концепцията треньори и състезатели показват, че демонстрират схващане, по отношение на финансовите компликации на Спартак и желаят той да върви напред.

" Взехме това решение, с цел да може новите по-малки суми да се изплащат в точния момент и да се избегнат непотребните обещания и протакането на заплащанията, както беше до момента. Именно сходни систематични забавяния са една от аргументите довели до решението за неявяването за мача от 8-ия кръг на Втора лига на 14 септември в Монтана “, разясняват в съблекалнята.

Четирима обаче са си тръгнали от тима – бранители Иво Върбанов, Йордан Радев, халфовете Траян Димитров и Петър Вуцов. Изключително тежък удар е напускането на Върбанов, който беше главен играч в защитната групировка.

Въпреки последните разтърсвания, спартаковци излизат на следващия ден за първа победа в шампионата. Двубоят в Ловеч против едноименния отбор на град Поморие стартира в 18:00 часа и е от 9-ия кръг на Втора лига. Освен на четиримата напуснали, треньорите Красимир Бислимов и Петър Ванков няма да могат да разчитат и на Жулиен Бенков, който е със раздрана предна кръстна връзка на коляното.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР