Спортно-техническият директор на Септември Кристиян Добрев бе единственият от клуба,

...
Спортно-техническият директор на Септември Кристиян Добрев бе единственият от клуба,
Коментари Харесай

Шеф на Септември: Имаше 100-процентова дузпа за нас - Първа лига



Спортно-техническият шеф на Септември Кристиян Добрев бе единственият от клуба, който спря да дава отговор на журналистическите въпроси след загубата с 0:2 от Левски в 9-ия кръг на Първа лига. Добрев беше безапелационен, че съдията Ангел Ангелов не е отсъдил две дузпи за неговия отбор.

Митов: Обертан е доста висока класа за нашето състезание

Септември имаше искания за игра с ръка на Давид Яблонски през първата част, като чехът спря пред голлинията изстрел на Мартин Тошев от вратарското поле. През втората част гостите желаеха углавен удар за фаул на чешкия бранител против Жеан Патрик.

„ Моето обяснение… Представихме се добре на първо място. Въпреки това неприемливи неточности в отбрана – вкараха ни два пъти в края на всяко от полувремената. Другото, най-малко според мен, не ни бяха отсъдени по една дузпа във всяко полувреме. Ако най-малко едната беше отсъдена, мачът отиваше в радикално противоположна посока”, разяснява Добрев.

Мартин Тошев: Ако ни бяха свирили дузпа, мачът отиваше в друга посока

„ Не мога да схвана дали толкоз си могат съдиите, аз приказвам съответно за нашия отбор. В множеството мачове, които са ни управлявали, директно въздействат на резултатите. Няма да се връщаме към срещите с Етър и ЦСКА. Един мач замълчаваме, втори мач замълчаваме, в този момент трети мач… След всеки кръг има някой неудовлетворен, в този момент сме ние, предишния кръг бяха Левски, преди този момент ЦСКА и Черно море. После имаше арбитър, на който показно му беше отрязана главата, беше изваден от нарядите. Мисълта ми е, че след всеки кръг някой се оплаква, в този момент ние за следващ път. Дано като надигнем и ние глас, някой да ни помогне, де да знам.”

„ Аз виждам с други очи нашия тим, само че считам, че играхме добре, представихме се нелошо, затруднихме Левски. Тези ситуации… Особено първата беше 100-процентова дузпа. Ръката на Яблонски въобще не е в естествено състояние. Това е 100-процентова дузпа.”

„ аз не мисля, че неналичието на опит е опрощение. ДА, в нашия отбор се дават шансове на избрани играчи, поради което знаем, че ще страдаме. Лошото е за труда на футболистите и треньорите, които поставят старания през седмицата, а след това идват такива решения. Чувстваме се ограбени. На повторенията видях, че гледната точка на съдията е съвършена. Има си способени органи, които да преценяват каква би трябвало да е оценката на съдията. Гледаме към идващия мач”, приключи Добрев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР