Спортно-техническият директор на Берое Валентин Грудев поздрави момчетата си за

...
Спортно-техническият директор на Берое Валентин Грудев поздрави момчетата си за
Коментари Харесай

Шеф в Берое поздрави заралии, недоволства от съдиите и гола на Лудогорец

Спортно-техническият шеф на Берое Валентин Грудев поздрави момчетата си за положителната игра при загубата с 0:1 от Лудогорец през вчерашния ден. Босът на заралии изрази задоволството си от видяното, само че не скри разочарованието си от обстоятелството, че съгласно него голът на " орлите " е бил неточен. Грудев обаче не пожела да нападна непосредствено съдиите и шефа на Комисията Петър Петров, като съобщи, че всеки позволява неточности.

- Г-н Грудев, мнението ви след мача?

- Трудно ми е да приказвам след нещастно изгубения мач още повече, че минута преди този момент изпуснахме 100-процентова обстановка. Поздравявам нашия тим за сърцатата и мъжка игра, за футбола, който показахме, че можем да играем против най-стойностния тим в България. Това е пътят, по който нашият тим може да реализира положителни резултати и да се надиграва като еднакъв с еднакъв против най-силните. Това бе един доста добър мач за нашия тим. Ако би трябвало да бъда малко по-конкретен – за мен при гола на Лудогорец имаше безспорна засада, при обстановка, в която нищо не пречеше на страничния арбитър в неговата линия. Не желая да разясня повече сега, изключително след нагнетената конюнктура и позволените неточности. Мачът бе равносилен и съм сигурен, че в случай че бе от другата страна, щеше да е вдигната засада.

- Появиха се мнения от други клубове, че се желае оставката на ръководителя на съдийската комисия. Берое ще вземе ли отношение?
- Аз съм на правилото, че неточности се позволяват. Далеч съм от мисълта, че е позволена умишлена неточност. За мен обаче това е засада. Иначе считам, че основният арбитър през днешния ден се оправи добре. На фона на тъкмо тази тежест, която има в послдните дни и върху съдиите сега.

- Спокоен ли сте за бъдещето на Берое в първата шестица с тази игра?
- Да. Точно в този мач ние показахме, че на никой няма да му е елементарно в Стара Загора, а и при гостуванията ни. Както споделих и преди – ние си изпълнихме първата задача и считам, че Александър Томаш и неговият екип направиха по този начин, че Берое да играе комбинативен и добър футбол. Само този метод на игра ще върне публиката на стадиона. Днес нямаше задоволително доста хора, само че тези, които пристигнаха, останаха удовлетворени от показаното.
Първа лига 24 кръг, вторник 6 март  Берое 0:1краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР