Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз взе решение и на

...
Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз взе решение и на
Коментари Харесай

БФС взе решение за шампионския трофей и златните медали

Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз взе решение и на " Лудогорец Арена ", и на " Българска войска " да има шампионски медали и трофей. Който и тим да завоюва купата за сезон 2018/19, ще има достойнството да се окичи с оценките.

Решителните борби, които ще дефинират първенеца на България, са Лудогорец - Черно море и ЦСКА -София - Ботев (Пловдив). Мачовете започват в 20.00 часа на 24 май, петък. Кръг преди края Лудогорец има една точка преднина пред " алените ".
Съобщението на футболната ни централа:

Във връзка с развиването на борбата за шампионската купа в Първа професионална лига и обстоятелството, че два тима имат действителен късмет за първото място в крайното класиране, управлението на Българския футболен съюз акцентира следното:

" Както прилича на развитите футболни федерации в Европа, БФС има цялостната подготвеност да даде шампионски трофей и златни медали на първенеца на страната и на двата стадиона директно след изиграването на дуелите от последния кръг в ППЛ. Ръководството на централата още един път показва задоволството си от атрактивния и непредвидим свършек на шампионата и желае триумф на противниците в оспорваната борба за златото ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР