Спортният ярко червен маншет на глезена и кръглите огледални слънчеви

...
Спортният ярко червен маншет на глезена и кръглите огледални слънчеви
Коментари Харесай

Помните ли танцуващият милионер Джанлука Ваки? Пусна новия си танц за Коледа и взриви публиката

Спортният блестящо червен маншет на глезена и кръглите огледални слънчеви очила, Джанлука изглеждаше толкоз необикновено студ


нократно, колкото и е сега, просто с написа: " Весела слънчева Коледа! "



Очевидно, наслаждавайки се на Коледа, екстравагантният италианец показа още един път, че се оглежда в морето от яхтата - с разперената си дървена палуба и обилни бели дивани, забележими на назад във времето.



Живот в разкош: Наслаждавайки се на релаксиращата Коледа, италианецът показа още един миг, в който се оглежда от яхтата - забележимата му дървена палуба

Богатият италианец има индустриална компания SEA Società Europea Autocaravan посредством своя татко бизнесмен.



Нетната ѝ стойност се прави оценка на към £ 350 милиона, почти с годишен приход от към £ 15 милиона.

Все отново милионерът завоюва славата си в обществените медии, откакто танцът му стана вирусен, като показа видеоклип със себе си, излизащ от крио камера за битка с стареенето, и изпълнявайки танц единствено по гащи и заскрежени ботуши.

Италианският милионер отприщва най-палавите танцови придвижвания

Камерата за криотерапия е устройство, което изстудява тялото с температури от -16 ° С, а 50-годишният Джанлука счита, че употребява лекуването, с цел да се усеща млад и да резервира кожата си стегната.

Видеоклипът бе забелязан повече от 76 500 пъти и в границите на първите няколко часа и получи повече от 750 коментара.

Ваки от този момент се трансформира в нещо като звезда за обществените медии - показвайки разточителния си метод на живот на яхти, самолети и плажове на своите 11,2 милиона почитатели.

Бизнесменът получи популярност, когато беше забелязан на отмора със Зак Ефрън през 2014 година и от този момент беше видян с хора като Кристиано Роналдо и Луис Фонси.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР