Спортният телевизонен канал b1b.box TV ще предложи на своите зрители

...
Спортният телевизонен канал b1b.box TV ще предложи на своите зрители
Коментари Харесай

Два мача от efbet Супер волей в ефира на b1b.box през следващата седмица

Спортният телевизонен канал b1b.box TV ще предложи на своите фенове две срещи от волейболното състезание efbet Супер волей през идната седмица.

Първият дуел, който попада в ефира на b1b.box TV е този сред тимовете на Левски и Черно море, които ще закрият 20-ия кръг на шампионата в понеделник (20 март) в 18:00 часа. В първата среща сред двата отбора през есенния дял на шампионата варненци изненадващо се постановиха с безапелационното 3:0 вкъщи в зала „ Христо Борисов “.

Освен срещата сред тимовете на Левски и Черно море програмата на b1b.box TV планува лъчение и на дуела от 21-ия кръг сред съставите на Берое 2016 и първенците от Хебър. Срещата ще бъде в събота (25 март) от 18:00 часа.

Програмата на b1b.box TV планува също по този начин и излъчването на една среща от полуфиналите в женската Демакс лига, която ще се изиграе в неделя (26 март). Противниците в този мач, както и неговият начален час ще станат известни след завършването на четвъртфиналните плейофи, които би трябвало да приключат най-късно във вторник (21 март).

20.03 – 18:00 efbet Супер Волей  
В последна среща от 20-ия кръг на постоянния сезон в НВЛ при мъжете тима на Левски ще търси наложителен триумф против завършилия към този момент сезона Черно море. 

25.03 – 18:00 efbet Супер Волей 
В предпоследния 21-и кръг от постоянния сезон на НВЛ една от приятните изненади досега Берое, ще има сложна задача против защитаващия купата си – Хебър. 

26.03 – Волейбол Демакс лига 
Женския ни волейболен шампионат също навлиза във значима фаза, с полуфиналните плейофи в Демакс лига.

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР