Спортният талант на „Еврофутбол - Тихомир Иванов, спечели трето място

...
Спортният талант на „Еврофутбол - Тихомир Иванов, спечели трето място
Коментари Харесай

Спортният талант на „Еврофутбол" - Тихомир Иванов е трети в Гран при в Осака

Спортният гений на „ Еврофутбол " - Тихомир Иванов, завоюва трето място в скока на височина в първия си старт за летния сезон. На шампионата от сериите Гран при в Осака, Япония 24-годишният плевенчанин преодоля 220 см. Преди него са само двама представители на домакините - Наото Тобе с 227 см, и Такаши Ето с 224 см.
Още трима от Спортните ни гении завоюваха сребърни и златни оценки през уикенда. Иван Банчев сграбчи сребърен орден на Европейската купа по пукотевица с лък, която се организира от 13-и до 19-и май в Катез, Словения в категория кадети олимпийски жанр. 17-годишният русенец загуби финала със 7 точки от германеца Флавио Шилп, макар отличните си стрелби преди този момент.
Началото на надпреварата стартира при много променливи метеорологичните условия - едвам 7 градуса, вятър и дъжд, а финалите бяха при слънчево и умерено време. Иван преодоля квалификациите с 5-ти резултат и 645 точки. В първия елиминационен кръг - 1/16- финалите, той победи британеца Дан Томсън, след което на 1/8-финалите и на ¼-финалите надви над украинците Максим Борик и Остап Слипетц. Иван бе непогрешим против руснака Осоров на полуфинала, който е първи в ранглистата. Следващото съревнование на надареният ни стрелец е Хюндай Световна купа за мъже и дами в Анталия, Турция от 20-ти до 26-и май.



На фотографията:Тихомир Иванов

В събота, 18.05.2019 година две от нашите таекуондистки - Радина Борисова и Александра Георгиева, завоюваха златните оценки от шампионата „ Херея Трофи ". Радина изигра две срещи. В първата напряко размаза представителка на Гърция с 33:2, а втората надви над сръбкиня с 6:3. Александра Георгиева, пък е първа при кадетите. Отново гъркиня бе първата й съперничка, като я надигра с 9:5. Във втората Алекс победи с 10:1 и преустановяване на мача против сръбкиня, а на финала победи с 22:2 българка!
Чихаела Чепишева доближи до ¼-финалите на сингъл при девойките на интернационалния шампионат по бадминтон за юноши и девойки Adria International който се състоя от 17-и до 19-ти май в град Опатия, Хърватска. Надпреварата е и кръг от европейската верига. В разногласието за влизане при медалите 14-годишната Михаела загуби с 0:2 гейма от Елисавета Баранова. Следващият й шампионат е в Полша от 24-и до 26-и в Полша.
„ Еврофутбол " желае доста триумфи на Спортните си гении!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР