Спортният талант на „Еврофутбол Станимир Халаджов и партньорът му на

...
Спортният талант на „Еврофутбол Станимир Халаджов и партньорът му на
Коментари Харесай

„Еврофутбол" –Станимир Халаджов е европейски вицешампион с Емил Нейков

Спортният гений на „ Еврофутбол " Станимир Халаджов и сътрудникът му на двойка скул Емил Нейков станаха европейски вицешампиони по гребане на шампионата до 23 години, което се организира на 7 и 8 септември в Йоанина, Гърция. 21-годишният русенец и Нейков финишираха за 6:26,07 мин. Пред тях са само белорусите Яхор Шлюпски и Иван Бринза. Трети, на 7 стотни от българите, са швейцарците Кай Шетцел и Скот Баерлохер.



Продължава отличното показване на различен Спортен гений на „ Еврофутбол " - Василики Кадоглу, откакто 16-годишната българка сграбчи среброто в 44-тия плувен маратон „ Фарос ". Състезателката на варненския клуб „ Астери " се бори до край по време на 16-километровото трасе край хърватския град Хвар, само че отстъпи само на дългогодишната европейска и международна шампионка и медалистка Ангела Маурер от Германия.Васи преодоля дистанцията за 3:.41.14 часа, а по време на награждаването получи отлична оценка от именитата шампионка.



Още един Спортен гений на „ Еврофутбол " - Мария Йовкова, премери сили на европейския екипен шампионат по тенис на маса, който се организира в Нант, Франция. В първата си среща против една от най-силните състезателки в този спорт и състезаваща се за Австрия Лиа Лиу българката направи страховит поврат от 0-2 гейма до 3-2, като в контра гейма се наложи с 12-10. За страдание България загуби срещата си против Австрия с 1-3. Във втория си конфликт нашите девойки отстъпиха и на отбора на Украйна и останаха последни в група 5.
„ Еврофутбол " желае доста триумфи на Спортните гении.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР