Спортният талант на „Еврофутбол“ – Тихомир Иванов, е изравни личното

...
Спортният талант на „Еврофутбол“ – Тихомир Иванов, е изравни личното
Коментари Харесай

Спортният талант на „Еврофутбол“ – Тихомир Иванов преодоля 230 см в скока на височина

Спортният гений на „ Еврофутбол “ – Тихомир Иванов, е изравни персоналното си достижение в старта от Диамантената лига по лека атлетика в Цюрих, откакто преодоля 230 см в скока на височина. Това стана в първия край в влиятелното съревнование на 24-годишният ни гений, който се състоя в швейцарския град на 29.08.2019 година

Плевенчанинът реализира отличния резултат от 3-ти опит, което дефинира и класирането му, защото 2-ят – Брендън Стърк от Австралия стори това още от първия път. Победител е Андрий Проценко от Украйна с 232 см.

Интересното е, че Тихомир остави след себе си международния първенец Мутаз Баршим (Кат), както и бронзовият медалист от Световното състезание от 2017 година Мажд Газал (Сир), които са 10-ти с 220 см.

Други двама Спортни гении на „ Еврофутбол “ – Василики Кадоглу и Георги Цурев, ще вземат участие в последния ден на август в плувния маратон в холандския град Дордрехт като част от акция за набиране на средства за битката против рака.

Двамата ще се състезават като тим „ Варна “ от България, а право за това получиха, откакто победиха надлежно при дамите и мъжете на обичайния маратон „ Галата-Варна “ на 04.08.2019 година Всеки, който желае да ги поддържа, може да стори това тук.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР