Спортният свят е разтърсен от новината, че легендарният баскетболист Коби

...
Спортният свят е разтърсен от новината, че легендарният баскетболист Коби
Коментари Харесай

Светът скърби за Коби Брайънт /видео от катастрофата/

Спортният свят е разтресен от новината, че именитият баскетболист Коби Брайънт е умрял в злополука в Калифорния. Според TMZ и 13-годишната му щерка Джиана е била на борда и е измежду починалите. Брайънт, щерка му и нейна съотборничка са пътували за мач на девически тим.
Социалните медии заваляха от съболезнования за фамилията и околните му. Някой от най-големите звезди и тимове споделиха тъгата си от тази трагична вест.

“Нашият клуб би желал да изрази най-дълбоките си съболезнования към неговото семейство и другари, към фамилията на ЛА Лейкърс и на НБА след трагичната гибел на Коби Брайънт. Почивай в мир, легендо”, споделиха от Пари Сен Жермен.

От Борусия Дортмунд също се причислиха към съболезнованията: “Дълбоко сме натъжени да научим за гибелта на Коби Брайънт. Нашите мисли и молебствия са със фамилията му и с неговите другари. Завинаги легенда”.

“От мое име и от името на всички играчи и чиновници на Рома, се причисляваме към спортния свят в тъгата след трагичната гибел на Коби Брайънт. Коби бе същинска икона и нашите мисли са със фамилиите на всички починали на този полет”, написа президентът на Рома Джим Палота.

От Милан написаха на страницата си в Туитър: “Нямаме думи да изразим какъв брой сме шокирани да научим за трагичната гибел на един от най-великите спортсмени и почитател на “росонерите”, Коби Брайънт. Нашите мисли са със фамилията му и с всички наранени от този драматичен случай. Ще ни липсваш вечно, Коби”.

“Шокирани сме от новината за гибелта на Коби Брайънт, спортист за образец на терена и отвън него. Нашите най-искрени съболезнования за неговото семейство и за околните му. Почивай в мир”, написаха от Барселона, представени от Гонг. бг.

Появиха се първите стряскащи фрагменти след ужасната злополука с хеликоптер, в която умря баскетболната легенда Коби Брайънт. Инцидентът с 41-годишният някогашен баскетболист на Лос Анджелис Лейкърс се случи в град Калабасас, Калифорния, а TMZ Sports разгласява видео от горящия вертолет.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР