Спортният свят е разтърсен от излязлата преди минути новина, че

...
Спортният свят е разтърсен от излязлата преди минути новина, че
Коментари Харесай

Светът скърби за трагично загиналия Коби Брайънт

Спортният свят е разтресен от излязлата преди минути вест, че именитият баскетболист Коби Брайънт е умрял в злополука в Калифорния. Социалните медии заваляха от съболезнования за фамилията и околните му. Някой от най-големите звезди и тимове споделиха тъгата си от тази трагична вест.

От Милан написаха на страницата си в Туитър : " Нямаме думи да изразим какъв брой сме шокирани да научим за трагичната гибел на един от най-великите спортсмени и почитател на " росонерите ", Коби Брайънт. Нашите мисли са със фамилията му и с всички наранени от този драматичен случай. Ще ни липсваш вечно, Коби ".
 Снимка 463530
Източник:

" Шокирани сме от новината за гибелта на Коби Брайънт, спортист за образец на терена и отвън него. Нашите най-искрени съболезнования за неговото семейство и за околните му. Почивай в мир ", написаха от Барселона .
 ESPN: Коби Брайънт почина в злополука, една от дъщерите му също е изгубила живота си Обновена
ESPN: Коби Брайънт почина в злополука, една от дъщерите му също е изгубила живота си

Няма публично удостоверение на информацията от фамилията му

" От мое име и от името на всички играчи и чиновници на Рома, се причисляваме към спортния свят в тъгата след трагичната гибел на Коби Брайънт. Коби бе същинска икона и нашите мисли са със фамилиите на всички починали на този полет ", написа президентът на Рома Джеймс Палота.
 Снимка 463531
Източник:

" Нашият клуб би желал да изрази най-дълбоките си съболезнования към неговото семейство и другари, към фамилията на ЛА Лейкърс и на НБА след трагичната гибел на Коби Брайънт. Почивай в мир, легендо ", споделиха от Пари Сен Жермен.

От Борусия Дортмунд също се причислиха към съболезнованията: " Дълбоко сме натъжени да научим за гибелта на Коби Брайънт. Нашите мисли и молебствия са със фамилията му и с неговите другари. Завинаги легенда ".

" Отвъд опустошително... огромният ми брат... Не мога, просто не мога да допускам ", бяха думите на Пау Гасол.
 Снимка 463529
Източник:

" Все още не мога да допускам ", разтресен е именитият спринтьор Юсаин Болт.

" Сърцето ми се къса от тази вест, ти бе същинска легенда и същински другар. Почивай в мир Коби Брайънт. Моите мисли са със фамилията и децата му ", показа тъгата си Тони Паркър.
 Снимка 463539
Източник:

Към молитвите и съболезнованията се включиха и Лука Дончич, Икер Касияс, Неймар, Микаела Шифрин, Линдзи Вон, Том Брейди, Хакан Шюкур, Интер, Реал Мадрид, Олимпик Марсилия, Наполи, Галатасарай , в това число и хора отвън спорта като Доналд Тръмп, Пауло Коелю, Фърги, Упи Голдбърг, Фарел Уилямс и доста други .
 Снимка 340108
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР