Спортният министър Радостин Василев застана пред репортерите в НДК, където

...
Спортният министър Радостин Василев застана пред репортерите в НДК, където
Коментари Харесай

Министър Василев: Май няма опасност за лиценза на БФС

Спортният министър Радостин Василев застана пред репортерите в НДК, където трябваше да се организира конгрес на Българския футболен съюз. Министърът съобщи, че е пристигнал да ревизира какво се случва, като от министерството ще излязат с отчет по случая.

" Аз знам какво ще се случи, с моя заповед комисия на ММС ще удостовери какво се случва в БФС. Проверих всички зали са празни, ще излезем с отчет в министерството, с цел да разберем какво се случва тук.

Едни споделят конгрес ще има, други - че няма да има. Лично пристигнах да ревизира какво се случва, страната не знае. Стигнах до всички зали, празна е зала 3, доста столове са подредени, само че няма никого. Аз съм тук да удостоверя просто едни обстоятелства.

Не мога да взимам страна, аз съм контролиращ орган на всички федерации. БФС е с неопределен лиценз, не знам дали има опансост да бъде лишен.

Прочетете закона, с цел да разберета по какъв начин може да се отнеме лиценза. Горе няма да се качвам, пристигнах да удостоверя какво се случва. Министърът няма работа да се меси ", сподели Василев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР