Спортният министър на България Красен Кралев израза съболезнования на семейството

...
Спортният министър на България Красен Кралев израза съболезнования на семейството
Коментари Харесай

Красен Кралев изказа съболезнования на семейството на Панов

Спортният министър на България Красен Кралев израза съболезнования на фамилията и околните на умрялата легенда на Левски и българския футбол Павел Панов. Както е известно, някогашният нападател напусна този свят ненадейно на 67-годишна възраст. Това се случи на 18 февруари.

Ето и цялостния текст:

„ ДО СЕМЕЙСТВОТО И БЛИЗКИТЕ НА ПАВЕЛ ПАНОВ

ОПЕЧАЛЕНО СЕМЕЙСТВО,

УВАЖАЕМИ РОДНИНИ,

Приемете моите най-дълбоки съболезнования във връзка кончината на Павел Панов!

Той бе човек, отдал живота си на футбола и в този момент в огромното семейство на българските футболисти и треньори остава непреодолима празнота.

Отиде си един именит експерт, напълно отдаден на обичаната игра, който радваше феновете на футбола с изключителната си техника и себераздаването си като състезател на националния тим, Септември “, „ Левски, Хасково и Арис (Солун).

По време на блестящата си кариера той стана европейски първенец за юноши през 1969 година с националния екип на България, 4 пъти бе републикански първенец с Левски и през 1977 година бе избран за „ Футболист на годината “ в България. Игра 44 пъти с националната фланелка, с която означи 13 гола.

Дълги години Павел Панов посвети и на треньорската специалност. Бе механически шеф на БФС като отговаряше за юношеските национални тимове на България.

Беше образец за безрезервност, воля и неподражаемо майсторство!

Поклон пред светлата му памет!

КРАСЕН КРАЛЕВ,

МИНИСТЪР НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР