Спортният министър Красен Кралев за пореден път се захвана с

...
Спортният министър Красен Кралев за пореден път се захвана с
Коментари Харесай

Кралев се захвана с недъзите на българския футбол

Спортният министър Красен Кралев за следващ път се захвана с недъзите на българския футбол. Пред " Нова тв " той уточни основния от тях - съдийството и съобщи, че би трябвало да има коренни промени.

„ По различен метод би трябвало да се подходи изобщо с една от най-големите язви във футбола - това е българското съдийство. Защото през последните месеци ставаме очевидци на извънредно жестоко повлияване на крайния резултат на срещите от страна на съдийските неточности и решения. Лично аз считам, че това нещо би трябвало да бъде изкоренено. Няма по какъв начин да вървим напред, в случай че разрешаваме съдиите по този метод да предрешават крайния излаз от срещите “, зайви Кралев, който не за първи път подлага на критика остро реферите.

Той си даде мнението и по отношение на това какъв би трябвало да е новият президент на БФС. Конгресът, който трябваше да е преди две седмици, бе отсрочен поради пандемията и към този момент няма нова дата, а единствено ориентировъчно е плануван за пролетта.

„ Истинските любимци не са дали поръчка още за присъединяване в предизборната конкуренция, само че се надявам да има в действителност конфликт на хрумвания на хора, които са положителни мениджъри и мислят фактически положителното на българския спорт и българския футбол - сподели Кралев. - Трябва да са хора с опит, които не са външни за футболния свят, тъй като там доста мъчно се позволяват външни хора. Но несъмнено, би трябвало да имат управнически опит и съвременно виждане за футбола, с цел да могат да се оправят с тежката обстановка, която е сега “.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР