Спортният министър Красен Кралев се срещна с част от олимпийските

...
Спортният министър Красен Кралев се срещна с част от олимпийските
Коментари Харесай

Олимпийците получиха „много добър“ от Кралев

Спортният министър Красен Кралев се срещна с част от олимпийските ни на игрите в Пьонгчанг и даде доста добра оценка за представянето на българите досега.

„ Видяхте какво на прави Сани Жекова – шеста, Владимир Зографски се класира измежду най-хубавите 15 в международния хайлайф на ски-скока, а Алберт Попов влезе в топ 30 на гигантския слалом, където конкуренцията е голяма – напомни министърът – Това са положителни вести за българския спорт. Надяваме се Радослав Янков също да ни зарадва. Разбира се, в биатлона можехме малко повече, само че те имат още надпревари до края. “
И акцентира ще е належащо да се влагат повече средства в спортната инфраструктура. „ Без база и естествени условия е доста мъчно и триумфите няма да са устойчиви, трайни “, добави Кралев.
После министърът инспектира изискванията, при които живеят спортистите в олимпийското село. А там се срещна и с принцеса Нора от Лихтенщайн, член на МОК.

Кралев, който е в управата на Световната антидопингова комисия (ВАДА), имаше и двучасова работна среща с австрийския вицеканцлер Хайнц-Кристиан Щрахе. Обсъден бе разногласието сред ФИБА и Евролигата, както и позицията на Евросъюза по актуализация на кодекса на ВАДА.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР