Спортният министър Красен Кралев реши публично да отговори на плъзналите

...
Спортният министър Красен Кралев реши публично да отговори на плъзналите
Коментари Харесай

Кралев: Нямам амбиции за шеф на БФС

Спортният министър Красен Кралев реши обществено да отговори на плъзналите информации, че той е претендент за президент на БФС след оставката на Борислав Михайлов. 

" Нямам никакво желание и никакви упоритости да се кандидатирам за президент на БФС. Казвал съм доста пъти, че към премиера Борисов имам дълготрайни задължения. Предстои ми още дълъг път да извървя с него, тъй че моето място е в спортното министерство. Имам доста работа, която би трябвало да свърша ", сподели той при визитата си в Русе.

Кралев счита, че има задоволително кадърни мениджъри във футболните среди, които да се оправят със дилемите в БФС.

" Ако всичко е обикновено, в случай че протече по разпоредбите - с естествен избор на президент на БФС и на изпълком на новия конгрес, страната, както сподели и министър председателят Борисов, ще продължи да оказва помощ на футбола, тъй като той е извънредно значим спорт с голямо обществено значение ", добави той, с което още веднъж вкара премиера и самия себе си в несъгласие, защото и двамата отхвърлят държавна интервенция в работата на БФС (относно настояването им за оставка на Михайлов), каквато може да докара до в допълнение наказване за българския футбол, към този момент от ФИФА.

Министърът обаче не пожела да разяснява акцията на Специализираната прокуратура в съдийската комисия, тъй като към момента тече следствие.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР