Спортният министър Красен Кралев присъства на представянето на топката, с

...
Спортният министър Красен Кралев присъства на представянето на топката, с
Коментари Харесай

Министър Кралев: Ще продължим да помагаме за развитието на детско-юношеския футбол

Спортният министър Красен Кралев участва на представянето на топката, с която ще играят елитните тимове в Първа професионална лига в родния футбол.

През новия сезон съставите ще играят с същински шедьовър - Adidas Conext 19, въодушевена от топката Tricolore, с която Франция стигна до международната купа през 1998 година. Клубовете от Втора лига пък ще се радват на достолепията на топката Nike Merlin. Всички топки са подарък от Българския състезателен тотализатор.

Представянето на формалната топка за новата футболна акция се състоя в Амфитеатралната зала на Национална футболна база " Бояна ", а Красен Кралев акцентира, че министерството си сътрудничи с БФС и показа:

„ Имаме противоположна връзка с треньорите. Програмата се усъвършенства всяка година. Ще продължим да оказваме помощ за развиването на детско-юношеския футбол. Доставянето на футболните топки е значим миг. Идеята е всички тимове да играят при равни условия. Доволни сме от тази промоция, която получават от БСТ. Това е единствената институция, подсигуряваща големи средства за българския спорт. Виждате, че това са най-хубавите топки, с които се играе по целия свят. Това съдействие е доста благотворно. Дано в идващите години да имаме опция да разтеглим програмата Развитие за развиване на детско юношеския футбол. Може да сме оптимисти за това, което следва идната година. ” /novsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР