Спортният министър Красен Кралев отвърна остро на критиките на президента

...
Спортният министър Красен Кралев отвърна остро на критиките на президента
Коментари Харесай

Министър Кралев: Защитава ли Румен Радев престъпленията в спорта?

Спортният министър Красен Кралев отвърна остро на рецензиите на президента към държавното управление, че се намесва в работата на Българския футболен съюз (БФС) след расисткия скандал към мача на националния ни тим с Англия.

" Не би трябвало да съдим за футбола като някакво единично дело и събитие в страната. Каквото ни ръководството на страната, такова е ръководството на българския футбол. Вчерашните дейности са ослепително доказателство за това. Не желая никога да се трансформирам в юрист на президента на БФС, най-малкото поради липса на темперамент на терен и поради самата игра. Но за мен е невиждано страната да се намесва по недодялан и неприемлив метод в една безусловно самостоятелна от страната федерация ", съобщи по-рано президента, откакто през вчерашния ден министър председателят Бойко Борисов разпореди кабинетът да приключи всевъзможни връзки с БФС, до момента в който Борислав Михайлов не подаде оставка.

 Румен Радев: Футболът е огледало на положението на страната Виж още Румен Радев : Футболът е огледало на положението на страната
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР