Спортният журналист от БТВ Димитър Тасев е поискал да емигрира

...
Спортният журналист от БТВ Димитър Тасев е поискал да емигрира
Коментари Харесай

Журналист от БТВ иска да емигрира в държава от Балканите! Ето коя

Спортният публицист от БТВ Димитър Тасев е изискал да емигрира в друга страна от Балканския полуостров. Това разгласи преди минути в ефира на медията сътрудника му Петър Бакърджиев.

Страната, която е " сграбчила " Тасев, е Хърватска. " Тази страна бе под светлината на прожекторите това лято, когато стигна до край на международното състезание по футбол, а президентката им обикаляше на всички места с почитателите. Всички приказваха за Хърватска, даже Митко Тасев върви там и сподели какъв брой са напред, какъв брой е хубаво там и по какъв начин желае да емигрира и да живее в тази страна ", сподели Бакърджиев.

Повод да спомене някогашната югославска република бе клипче на някогашния мощен човек в Динамо (Загреб) Здравко Мамич, който е търсен от локалните управляващи в цяла Европа, откакто бе наказан на 6,5 години затвор. Той си е пуснал клипче в интернет, на което разгърден пее в незнаен ресторант хърватска ария на име " Не могат нищо да ми създадат ". " Учудващо е по какъв начин човек от страна членка на Европейския съюз е търсен, само че не може да бъде открит, а си пуска толкоз самоуверено това клипче ", сподели Бакърджиев.



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР