Спортният журналист Иван Боянов с разказ от първо лице за

...
Спортният журналист Иван Боянов с разказ от първо лице за
Коментари Харесай

8 дни с легендата и човека Христо Стоичков

Спортният публицист Иван Боянов с роман от първо лице за носителя на емблематичната фланелка с №8

Тази събота, 28 септември, водещият и кореспондент на спортните вести по bTV Иван Боянов и операторът Любомир Димитров не престават да разкриват какво е да „ влезеш в обувките “ на най-хубавите български спортисти. Във кино лентата на bTV Репортерите „ 8 дни с №8 “ двамата вървят един до друг с огромния Христо Стоичков, с цел да покажат човешкото лице на футболната легенда.

В ефира на bTV Камата споделя искрено персоналните си истории – по какъв начин се оправя с непрестанните пътувания, по какъв начин се усеща, когато се връща в България, каква е обичаната му музика. Докато се разхожда из Русе, играе голф и плава с корабче по Дунав, носителят на фланелката с №8 приказва за любовта към футбола и фамилията, внучката, славата, другарството и измяната.

Във кино лентата феновете ще видят още журналистът Владимир Памуков (съавтор на биографичната книга на Стоичков), както и някои от най-големите първенци в историята на родния спорт. bTV Репортерите дава обещание и една специфична и доста прочувствена среща сред Христо Стоичков, седемкратния европейски и международен първенец по битка Валентин Йорданов, европейската шампионка по лека атлетика Анелия Нунева и легендата на българския и международния волейбол Любо Ганев. Всичко това и един друг взор към живота след огромния спорт – незабавно след централната емисия на bTV Новините в съботната вечер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР