Спортният журналист Георги Атанасов заяви в подкаста на CSKA Fan

...
Спортният журналист Георги Атанасов заяви в подкаста на CSKA Fan
Коментари Харесай

Спортен журналист предложил Мъри на ЦСКА

Спортният публицист Георги Атанасов съобщи в подкаста на CSKA Fan TV, че е изиграл сериозна роля към прехвърлянето на Станимир Стоилов в ЦСКА през 90-те години на предишния век. 

" България е единствената страна, в която се приказва за " верен " и " погрешен " футбол. " Правилният футбол " се асоциира с верния треньор Мъри Стоилов. Аз имам позитивно отношение към него. Вярвам, че и той към мен. Публична загадка е, че през 1993-а аз го предложих на ЦСКА като футболист. Каквото можах, направих. Тогава се беше върнал от Истанбул с тежка травма в коляното. Левски не го искаше назад. Той се предложи на " Армията ", а аз направих връзката сред него и управлението. 

Изигра доста мощен полусезон. За една численост да беше включен в състава за Световното в Съединени американски щати през 1994 година Нищо персонално против него нямам. Но това с този " верен футбол ", фиктивен от медийни пудели, които подскачат към " Герена "... Правят го, с цел да се харесат на Стоилов, само че стават смешни. Не може да сложиш футбола в това факсимиле - " верен " или " погрешен ". Мнозина в медиите са попаднали инцидентно там ", сподели Георги Атанасов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР