Спортният директор на ЦСКА-София Пламен Марков заедно с легендата на

...
Спортният директор на ЦСКА-София Пламен Марков заедно с легендата на
Коментари Харесай

Пламен Марков: Българският футбол загуби една от големите си и светли личности

Спортният шеф на ЦСКА-София Пламен Марков дружно с легендата на “червения” клуб и българския футбол Димитър Пенев също пристигнаха да уважат Иван Вуцов в последния му път. Бившият футболист, треньор и началник умря в петък на 79-годишна възраст, а през днешния ден е планувано поклонението и опелото.

" Голям футболист, по-късно треньор с доста триумфи в Левски и националния тим. В края на спортната си кариера беше и изпълнителен шеф на БФС. Затова мисля, че Вуцов е един от огромните деятели в българския футбол. Човек, който мислеше непрекъснато за футбола, за развиването на футбола”, съобщи Пламен Марков.  Поклонение пред Иван Вуцов @@@

" Той е човек, който способства извънредно доста за развиването на българския футбол и в последна сметка това е живота: стига се до неговия край. Използвам медиите да изкажа съболезнованията си на фамилията му. Българският футбол загуби една от огромните си и светли персони. Имам доста мемоари с Вуцов като треньор на националния тим. Във времето е имало и моменти, които не са били от най-хубавите. Но в последна сметка остават единствено позитивните неща”, добави още той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР