Спортният директор на ЦСКА-София Кристиано Джарета изчетка младия талант Мартин

...
Спортният директор на ЦСКА-София Кристиано Джарета изчетка младия талант Мартин
Коментари Харесай

Джарета хвали талант на червените

Спортният шеф на ЦСКА-София Кристиано Джарета изчетка младия гений Мартин Смоленски в изявление за италианското Radio Musica Television.

" Нивото в българския футбол не е изключително високо. Трябва да стартираме от инфраструктурата и построяването на нови игрища, което към този момент се прави от ЦСКА. Само по този метод може да израстват мощни генерации от млади играчи. Целта ни е да занулим изоставането от Лудогорец, а този сезон съответно - да се класираме за евротурнирите. Мартин Смоленски несъмнено е състезател, който би трябвало да бъде наблюдаван деликатно. Той е нападател, роден през 2003-а ", съобщи Джарета.

Той приказва и за огромната звезда на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш, който е притеглен от него в Новара, когато халфът е единствено на 17 години.

" От самото начало постоянно ме е поразявала зрелостта на Бруно. Комбинацията с техническите му качества го прави извънреден състезател. Правилният метод на мислене постоянно прави разликата. Бруно е захласнат от концепцията да бъде най-хубавият и това го кара да се усъвършенства в допълнение ", добави Джарета.

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР