Спортният директор на ЦСКА - Пламен Марков, взе отношение относно

...
Спортният директор на ЦСКА - Пламен Марков, взе отношение относно
Коментари Харесай

ЦСКА за хеликоптерите: Ще си платим, това е поредната закачка

Спортният шеф на ЦСКА - Пламен Марков, взе отношение по отношение на проблема с потреблението на хеликоптерите на Военновъздушни сили за юбилея на " алените ", които ще станат част от празника с разрешение от Министерството на защитата.

Съобщението на Военновъздушните сили провокира остри реакции от страна на почитателите на Левски. От концерн " Синя България " и от Националния клуб на последователите - организации, които са и акционери в самия клуб, попитаха за какво частно сдружение може да употребява ресурсите на Българската войска.

" За мен това е следващата задявка. Искам да успокоя всички загрижени, че ЦСКА се е договорил с Министерство на защитата и поема всички разноски, свързани с нашия празник. Мисля, че е най-логично и обяснимо, да има сходна взаимна изява, защото ЦСКА в самото си основаване е обвързван с Българската войска. Ние сме социална организация. ЦСКА и Левски са явления в нашата страна, чиято активност е обвързвана с интереса и живота на милиони почитатели. ЦСКА символизира българския спорт. Това е най-успешният и различим клуб в Европа и света. Не бива да изпадаме в извинителен режим ", сподели Марков пред btv.

 Гриша Ганчев: ЦСКА е феномен, хегемон, вяра! ЦСКА до гроб!
Гриша Ганчев: ЦСКА е феномен, хегемон, вяра! ЦСКА до гроб!

" Нека покажем безрезервната си поддръжка и обич към свещените 4 букви! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР